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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
20/09/2016 |
Data da última atualização: |
30/11/2017 |
Tipo da produção científica: |
Orientação de Tese de Pós-Graduação |
Autoria: |
GOMES, I. A. |
Afiliação: |
Izabela Alves Gomes, UNIRIO. |
Título: |
Utilização de óleo essencial de orégano como antimicrobiano e antioxidante natural em maionese de baixa acidez. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
2016. |
Páginas: |
75 f. |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Dissertação (Mestrado) - Programa de pós-graduação em Alimentos e Nutrição, Universidade Federal do Estado do Rio de Janeiro, 2016. Orientação: Otniel Freitas Silva, UNIRIO; coorientação: Janine Passos Lima da Silva, CTAA. |
Palavras-Chave: |
Agentes antiinfecciosos; Alimentos; Antimicrobiano natural; Antioxidantes; Salmonella Enteritdis. |
Thesagro: |
Maionese; Microbiologia. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 00812ngm a2200205 a 4500 001 2053143 005 2017-11-30 008 2016 bl uuuu m 00u1 u #d 100 1 $aGOMES, I. A. 245 $aUtilização de óleo essencial de orégano como antimicrobiano e antioxidante natural em maionese de baixa acidez. 260 $a2016.$c2016 300 $a75 f. 500 $aDissertação (Mestrado) - Programa de pós-graduação em Alimentos e Nutrição, Universidade Federal do Estado do Rio de Janeiro, 2016. Orientação: Otniel Freitas Silva, UNIRIO; coorientação: Janine Passos Lima da Silva, CTAA. 650 $aMaionese 650 $aMicrobiologia 653 $aAgentes antiinfecciosos 653 $aAlimentos 653 $aAntimicrobiano natural 653 $aAntioxidantes 653 $aSalmonella Enteritdis
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Registro |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
22/12/1999 |
Data da última atualização: |
22/12/1999 |
Autoria: |
MATTOSO, L. H. C.; MALMONGE, L. F. |
Afiliação: |
EMBRAPA-CNPDIA; USP-IQSC. |
Título: |
Influence of the dopant on the spherulitic to fibrilar morphological transition of polyaniline blends. |
Ano de publicação: |
1996 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENCE AND TECHNOLOGY OF SYNTHETIC METALS, July-Aug. 1996, Snowbird, UT, Estados Unidos. Abstracts... Snowbird: Utah University, 1996. |
Páginas: |
p.377. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Ref.P3.164. |
Conteúdo: |
Blends of poly(o-methoxyaniline)-POMA and poly(vinylidene fluoride)-PVDF exhibiting extremely low percolation threshold and great mechanical strength were prepared by casting readily in the conductive state at various compositions. The morphology of these blends depend on the dopant nature and doping state, as observed by scanning electron microscopy. For undoped of TFA doped blends the spherulitic morphology, peculiar of pure PVDF, was predominately preserved for contents as high as 25% of POMA in the blend. However, blends doped with TSA presented a transition in morphology from spherulites to fibrils (characteristic of polyanilines), for increasing POMA content. Also, blends with TSA presented better conductivity and thermal stability. The conductivity of such blends remained practically unchanged in the range of 10E-3 to 10E-4 S/cm for long periods (500h), after treatment at temperatures of 70and 90 Celsius degrees. Thermal analysis demonstrated that no mass loss was observed up to temperatures as high as the melting point of PVDF. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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